06-06-2018, 07:50 PM
No raczej nie. Teraz tez 17.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Taptalk
|
06-06-2018, 07:50 PM
No raczej nie. Teraz tez 17.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
06-06-2018, 07:51 PM
A czy to są nieprzeczytane czy oś czasu?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
06-06-2018, 07:53 PM
Pojęcia nie mam. Tak to wyglada. Teraz było 18. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
06-06-2018, 09:28 PM
Może wyczyść pamięć cache w ustawieniach aplikacji.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
06-06-2018, 10:54 PM
Czy heist.pl, to jedyne forum które masz dodane do tapatalk?
Ta liczba to suma powiadomień z całej aplikacji. Jak ktoś np. zacytuje Twój post, jak ustawisz subskrypcję w danym temacie, dostaniesz priv’a, to każdorazowo otrzymasz notyfikację. No i jeśli ich nie ustawisz jako przeczytane, to nadal będzie sumować. U mnie wygląda to tak: Do czasu aż nie naciśniesz tego ptaszka w prawym górnym rogu, to liczba będzie narastać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam jeszcze jeep.org. Ale niemożliwe chyba, żeby akurat tyle co chwile przychodziło z obu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już wiem, Panowie!!! Teraz przypadkowo kliknąłem na dole w Tapatalk w powiadomienia i wskoczyło, że mam 16 nieprzeczytanych. Po prostu coś się zawiesiło i nie pokazywało tego w samej aplikacji, a tylko na plakietce. Dziękuje za pomoc. Dobrej nocy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|