Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
Prawdę mówiąc sam zainteresowałem się tą sprawą. Jeżdżę coraz więcej i może faktycznie sprężyny pod moją wagę byłyby lepsze? Dwa pytania zatem: po pierwsze - czy można mniej więcej określić, na jaką wagę przewidziane są sprężyny seryjnie montowane? Pozwoli to jak sądzę ocenić, czy różnica będzie odczuwalna. Druga sprawa: jeżeli to możliwe, prosimy o wycenę takich dobranych indywidualnie sprężyn.
Dziękuję, pozdrawiam
Vect0r.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
09-02-2016, 07:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2016, 07:07 AM przez CLEVELAND POLSKA.)
proszę zatem podać na jaką wagę / kolorystyka - a zwrotnie podam ich koszt. Mail do nas: biuro@ccw.com.pl
A jeszcze ważne - proszę pamiętać, że w tym wypadku chodzi o komplet w przeciwnym "spinie" - zatem będą stabilniejsze i lepiej trzymały siedzenie - więc waga / twardość to nie wszystko...
Pozdrawiam
Reputacja:
7
Mail wysłany, dziękuję :-)
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
Sprężyny 75-80kg są dostępne?
Reputacja:
7
Postaram się przypomnieć o tej sprawie... Jakoś się wątek zagubił.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
witam mam pytanie do Błażej lidor lub cleveland Polska potrzebuje sprężyn chromowanych na wczoraj do wagi 100kg na kiedy mogli byście mi to ogarnąć i za lie ?
Reputacja:
7
Znakomicie. Zatem sprawa jasna. Sam jestem chętny. Dziękujemy, pozdrawiam!