Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
Cudnie! Ustawię się w kolejce do Ciebie na przeróbkę :-)
Dawaj znać co i jak!
Pozdrawiam!
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Miejscowość: Wiązowna
Jak będę miał co pokazać to założę nowy wątek, na tą chwilę do końca sezonu raczej nic nie zrobię.
Pozdrawiam
Dooddie
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 16
Reputacja:
2
Miejscowość: Gniezno
Dowiadywał się ktoś może, jak legalnie ogarnąć rejestracje takiego sprzęta, z przełożonym silnikiem na 250?
Reputacja:
7
Chyba najlepiej na stacji diagnostycznej zapytać. Podejrzewam, że wydają papiery i wymieniasz dowód...
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Reputacja:
2
Dowiedziałem się wstępnie jak to zrobić żeby było legalnie. Wymieniamy silnik, szukamy gościa który może wystawić orzeczenie o zmianie konstrukcji pojazdu, z tego co mi powiedział to około 300 zł. On robi zdjęcia, wystawia orzeczenie i prowadzimy motorek na Okręgową Stacje Diagnostyczną. A na stacji to już chyba zwykły przegląd.
Reputacja:
7
A jak się taki fach nazywa? Jakiś rzeczoznawca PZM?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Reputacja:
2
Rzeczoznawca samochodowy tak wpisałem w wyszukiwarce i bez problemu namierzyłem trzech w mojej okolicy.