Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
Po zadanym gdzieś na forum pytaniu o przyszłość motocykla Heist, przyszedł mi na myśl wątek, w którym każdy z miłośników mógłby wypowiedzieć się na temat swojej wizji kolejnej wersji naszego motocykla... Co Wy na to?
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
Wtrysk paliwa przede wszystkim!
Reputacja:
7
To akurat pewnie nastąpi...
Zmiany w przepisach Unii Europejskiej – czyli co nas czeka w 2017
Nie jestem jednak przekonany, czy idące w pakiecie z wtryskiem dodatki wyjdą rynkowi na zdrowie. Oby tak się stało... Zapraszam do dyskusji w powyższym temacie.
Pozdrawiam
Vect0r.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 51
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
11-13-2016, 06:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-13-2016, 06:38 PM przez Luke.)
Fajnie jakby w 2017 wszedł do sprzedaży silnik 250 na wtrysku. Zrobiłbym swapa od razu.
Liczba postów: 27
Reputacja:
0
Dwie sprawy, które zauważyłem i mnie drażnią:
- ładniejsze migacze - metalowa obudowa?
- plastikowa obudowa lampy przedniej - mogła by być niewiele większa i ogarnięta by była elektryka w środku.
Heist 125
Reputacja:
7
(11-15-2016, 10:06 AM)dandiulto napisał(a): Dwie sprawy, które zauważyłem i mnie drażnią:
- ładniejsze migacze - metalowa obudowa?
- plastikowa obudowa lampy przedniej - mogła by być niewiele większa i ogarnięta by była elektryka w środku.
Zagadzam się. Te sprawy bardzo mnie nurtują. Prawdę mówiąc, przymierzam się do stopniowej zmiany wszystkich plastików na metal (kierunkowskazy, reflektor, lusterka itp).
Uważam, że to przede wszystkim kwestia estetyki, a na tą nie żałujemy :-)
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 31
Reputacja:
2
Szkoda ,,,ze nie ma kopydła - rozruchu nożnego - jako dodatek. W USA jest w 250 o ile się nie mylę.W WSK przy rozruchu na pych wskakiwałeś na kanapę - a tu na trampolinę.
Reputacja:
7
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 16
Reputacja:
2
Miejscowość: Gniezno
Chyba nie będzie kolejnych wersji. Kupując motor w Lidor, dowiedziałem się że nie będzie silników z wtryskiem w Heist, nie wiem czy produkcja zakończona, czy tylko dystrybucja wstrzymana na Europe, ze względu na nowe przepisy. Może wiecie coś więcej? Dajcie znać.
Reputacja:
7
Póki co sprawa dystrybucji toczy się, z tego co mi wiadomo... Tak, czy owak nowe wersje będą na pewno. W najgorszym wypadku bez dystrybucji Eu.