Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
01-01-2017, 05:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2017, 05:04 PM przez vect0r.)
W okresie Nowego Roku w mediach społecznościowych pojawiła się informacja wskazująca, iż najpewniej w niedalekiej przyszłości CCW rozpocznie produkcję motocykli w Stanach...
CCW Facebook Page napisał(a):2017, the year Cleveland CycleWerks started manufacturing in the USA, with our US World Manufacture Identification. More details to come!
Co o tym sądzicie? Czy przeszkadza Wam, że jeździcie na chińskich motocyklach? Zapraszam do dyskusji...
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
Nie wiem czy to coś zmieni, na pewno to będzie montownia motocykli bo raczej na fabrykę z prawdziwego zdarzenia nie ma co liczyć. Lepiej by powiedzieli co z motocyklami zrobią w sprawie unijnych przepisów euro 4.
Reputacja:
7
W tej sprawie, jak sądzę, niebawem wypowie się Polkom. CCW się dostosuje. Pozostaje kwestia importu.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 16
Reputacja:
2
Miejscowość: Gniezno
To jest amerykańska myśl techniczna, tylko składana w Chinach, bo taniej pewnie. I dlatego że jest nie drogi, mi pasuje, a z USA może juz tak tanio nie będzie. Podsumowując nie uważam Heista za chińczyka.
Reputacja:
7
Zawsze wychodziłem z założenia, że i w Chinach można przy odpowiednim dopilnowaniu spraw wyprodukować coś bardzo dobrego... Chiny to żadna dyskwalifikacja.