Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
Może lepiej zapytam, czy w ogóle go zamykaliście ;-)
Ja już przebieram nogami. Poprzedni rok ze względów niezależnych od moich chęci (sporych) był marny. Mam nadzieję nadrobić to w najbliższym sezonie.
Pozdrawiam
Vect0r.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Liczba postów: 134
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Police
03-13-2020, 02:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-13-2020, 02:39 PM przez Koziołek.)
Poprzedni sezon był dla mnie też marny. Pogoda była mocno deszczowa i sobie odpuszczałem. W ostatni weekend widzialem już pierwsze motocykle na ulicach. Mój start pewnie bedzie gdzieś w kwietniu, a musze jeszcze zrobić pierwszy przegląd do dowodu rejestracyjnego.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
0
Wczoraj wyciągnąłem moto z garażu i próbowałem rozruszać niestety nie zagadał. Na noc do ładowania, dziś po południu kolejne próby. Muszę zrobić przegląd do dowodu rejestracyjnego ale najpierw błotniki. Jak żyjecie w tych trudnych czasach?
Reputacja:
7
Ja ładuję co jakiś czas w zimie.
Co z błotnikami?
Ja pracuję w szpitalu, zatem raczej bida...
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Reputacja:
0
Jeżdżę bez więc przeglądu bez nich nie przejdę. A sam nie podejmę się skrócenia więc muszę zlecić. Warsztat mam już wybrany tylko musze tam dojechać i pogadać z fachowcem.
To trzymaj się i dużo zdrowia.
Reputacja:
7
Nie prościej kupić krótkie? Może nawet taniej...
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
04-07-2020, 07:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2020, 07:42 PM przez Beavis78.)
A co są szersze i węższe blotniki? Pytam o to bo raz mialem nieprzyjemność jechać podczas deszczu i mój przedni blotnik super zbierał wodę z koła a następnie pięknym siurem lał prosto w moje nogi. Tak z obydwy stron. Jakby ktoś dwoma węzami ogrodowymi celował mi prosto w nogi. Jechałem tylko pare kilometrów a buty miałem pełne wody.
Reputacja:
0
Oryginalne koło przednie to 21" (wąskie). Kilka osob na forum ma z przodu 18" czyli takie jak z tyłu i wtedy lepiej wygląda błotnik szerszy. Nie ma swobodnie dostępnego i trzeba zrobić coś na wymiar.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka