08-03-2019, 01:59 PM
Cześć,
pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum.
A to moj nowy nabytek
pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum.
A to moj nowy nabytek
Witam
|
08-03-2019, 01:59 PM
Cześć,
pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego forum. A to moj nowy nabytek
08-03-2019, 09:42 PM
Cześć. Witamy i gratulujemy zakupu. Sezon w tym roku nie najlepszy, bo dużo pada, ale życzę dużo wrażeń z użytkowania i lewa w górę. Opisz jakie zmiany wprowadziłeś.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
08-03-2019, 10:25 PM
Serwus!
Zapraszamy do działu Salon. Opisz - jak zaproponował Kolega, co i jak zostało zmienione. Pozdrawiam Vect0r. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Motocykl zakupiłem z drugiej ręki, wiec trudno mi za poprzednika mówić, ale mam plany jego przebudowy i jak go pod siebie dopasuję to na pewno założę taki temat i więcej o modyfikacją napiszę.
generalnie motocykl przypadkiem zauważyłem i to była miłość od pierwszego wejrzenia. musiałem go mieć. szybki przegląd ogłoszeń i tydzień później zaczęły się oględziny. Pierwsza jazda straszna. bardzo kiepsko się ten motocykl prowadzi, ale paradoksalnie ta surowość mi się w nim podoba. Być możne to kwestia mojej długiej rozłąki z jednośladem bo ostatni raz jeździłem ponad 10 lat temu. Moja poprzednia maszyna (virago 535) była w 100% prze zemnie przerobiona a wyglądała tak więc Heista też mocno pozmieniam
08-06-2019, 08:08 PM
Witam, życzę dużo przyjemnych chwil na Heiście
06-09-2020, 08:39 PM
06-10-2020, 01:50 PM
To chyba raczej nabyty drogą kupna. Dostępny był w czarny i chrom w Cruiser Shop Katowice.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|