08-19-2018, 06:45 PM
Tak bardzo mnie cieszy gdy moja żona jest szczęśliwa z naszego wspólnego dzieła
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Mały a cieszy
|
08-19-2018, 06:45 PM
Tak bardzo mnie cieszy gdy moja żona jest szczęśliwa z naszego wspólnego dzieła
08-19-2018, 09:32 PM
Super, jednakowoż zalecałbym trochę inne ochraniacze kolan
08-20-2018, 05:00 PM
Super maszyna!
Może zrobicie prezentację w dziale "Salon"? Będzie jak znalazł dla przyszłego kupca :-) Pozdrawiam!
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
08-26-2018, 09:26 AM
Z tą obrócona tablicą uważajcie.. ostatnio jadąc do pracy a jeżdżę przez cały Śląsk dzień w dzień.. zatrzymała mnie policja na dmuchanko z rana popatrzyli na motocykl a mam boczne mocowanie tablicy i mówili że z tym to tak nie do końca w osi pojazdu grunt że czytelnie i żebym nie obracał bo za to już mogą wlepić kartonik.
08-26-2018, 09:34 AM
(08-26-2018, 09:26 AM)sosen215 napisał(a): Z tą obrócona tablicą uważajcie.. ostatnio jadąc do pracy a jeżdżę przez cały Śląsk dzień w dzień.. zatrzymała mnie policja na dmuchanko z rana popatrzyli na motocykl a mam boczne mocowanie tablicy i mówili że z tym to tak nie do końca w osi pojazdu grunt że czytelnie i żebym nie obracał bo za to już mogą wlepić kartonik.Dzięki za info Przy motocyklach przerobionych zawsze znajdzie się temat do rozmowy z Niebieskim Pzdr z Wrocławia Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
08-26-2018, 08:55 PM
(08-26-2018, 09:34 AM)Lukasz_Wroc napisał(a):Wiesz chodzi o to że nie zawsze trafisz na policjanta który zrozumie machnie ręką bo są ważniejsze sprawy za które trzeba karać.. możesz trafić na takiego któremu to nie spasi i będzie szukał pretekstu do mandatu. Szczególnie że prawo w tej kwestii nie jest sprecyzowane(08-26-2018, 09:26 AM)sosen215 napisał(a): Z tą obrócona tablicą uważajcie.. ostatnio jadąc do pracy a jeżdżę przez cały Śląsk dzień w dzień.. zatrzymała mnie policja na dmuchanko z rana popatrzyli na motocykl a mam boczne mocowanie tablicy i mówili że z tym to tak nie do końca w osi pojazdu grunt że czytelnie i żebym nie obracał bo za to już mogą wlepić kartonik.Dzięki za info ... ja zrobiłem sobie sam mocowanko dablicy z kawałka metalu.
08-26-2018, 09:27 PM
Szlif na torowisku tramwajowym: "nic się panu nie stało, tez jestem motocyklista", jazda w orzeszku- uprzejme uśmiechy "niebieskich" - jak zwykle, wszystko zależy od człowieka, jak dotychczas bez sankcji. Lewa w gore i tak trzymać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
08-26-2018, 10:11 PM
(08-26-2018, 09:27 PM)rick_d napisał(a): Szlif na torowisku tramwajowym: "nic się panu nie stało, tez jestem motocyklista", jazda w orzeszku- uprzejme uśmiechy "niebieskich" - jak zwykle, wszystko zależy od człowieka, jak dotychczas bez sankcji. Lewa w gore i tak trzymać Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
08-29-2018, 11:36 PM
Moja przypadłość z "chłopcami radarowcami" z dzisiaj na powrocie do domu. Rutynowa kontrola na trasie.
Pani Policjant: Poproszę dokumenty motocykla, dowód osobisty i prawo jazdy. Ja: Proszę Widzę uśmiech na twarzy Pani policjant w stylu "wohooo zaraz będzie mandacik" spoglądającej najpierw na prawo jazdy Pani Policjant: A gdzie jest prawo jazdy kategorii A? Ja: Ale po co? Nie jest mi potrzebne... Pani Policjant: Jak to? Zaraz, zaraz, a jaka to pojemność? Ja: 125 tylko tak groźnie wygląda Pani oblała się pąsem i poszła z dokumentami do radiowozu. Po sprawdzeniu dokumentów i oddaniu Pani Policjant: Na większy motor będzie trzeba zrobić prawo jazdy. W trakcie podszedł do mnie Pan Policjant i spytał się gdzie błotniki. Odpowiedziałem, że w trakcie modyfikacji i będą. Myślę sobie, no to jednak ten mandacik będzie. Na szczęście dostałem pouczenie, że do tego czasu póki nie założę nie powinienem jeździć. Ostatecznie puścili mnie wolno życząc miłego wieczoru.
08-30-2018, 12:24 PM
I co? Już założyłeś?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|