Heist Koziołka - Wersja do druku +- Forum heist.pl (http://heist.pl/forum) +-- Dział: Ogólne (http://heist.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Salon (http://heist.pl/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Heist Koziołka (/showthread.php?tid=267) |
Heist Koziołka - Koziołek - 06-01-2018 No to czas zaprezentować maszynę już po pierwszych zmianach: - wymieniłem lusterka i zamontowałem na końcach kierownicy - ściągnąłem oba błotniki - zamocowałem tablicę na boku Pozostałe zmiany widoczne na zdjęciach były robione jeszcze na etapie zakupu: - zmieniona kierownica na szerszą i w innym kształcie - na przedzie wymieniona opona na szeroką 18" - wydech Kaliński - wymienione manetki na przelotowe W krótszych planach: - zamocowanie tylnych kierunków na uchwytach (zamówione i czekam bo zamówione), aktualnie spięte na trytkach W dalszych planach: - wymiana oświetlenia (przednie kierunkowskazy już mam, na tylne czekam na dostawę), pozostanie wybrać lampę przednią i tylny stop - pochowanie kabli (część chciał bym schować w kierownicy) - byś może kolejna zmiana kierownicy na jeszcze bardziej prostą - przeniesienie licznika z frontu na bok - skrócenie błotników - dalsze "oczernianie" elementów RE: Hans Koziołka - zielony078 - 06-01-2018 Kozak!!! Hans Koziołka - Koziołek - 07-01-2018 Dziś zamocowałem tylne kierunki już na docelowe uchwyty. Trytki były tylko czasowo. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Hans Koziołka - ravestation - 07-01-2018 Jak to wygląda od tyłu? Ciekawe miejsce montażu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Hans Koziołka - Koziołek - 07-02-2018 Tak to wyglada dziś . Na zdjeciu wyglada jakby bylo krzywo ale jest prosto jak moto stoi normalnie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Heist Koziołka - Koziołek - 07-07-2018 Mój aktualny widok do przodu i od przodu Jak będę zmieniał lampę i kierunki to zrobię porządek w kablach. Podziękowania dla Grymaszka za czarną blachę pod wskaźniki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka RE: Heist Koziołka - Torg1981 - 07-22-2018 Rewelacyjny wygląd gratuluję pomyslu Heist Koziołka - Koziołek - 02-27-2019 Doszła nowa lampa. Zdjęcie dla porównania: lampa standard mijania->nowa lampa mijania-> nowa lampa drogowe. "Kropka" wydaje się podobna ale jednak doświetlenie dookoła jest znacznie mocniejsze (widać po kafelkach i zarysach moich butów). Więcej nie zdradzam bo "się robi" ale jeszcze dość chłodno w garażu na dłuższe prace. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka RE: Heist Koziołka - grymaszek - 02-27-2019 Mocowanie licznika robiłeś sam czy kupne? Zmieniałeś ślimak w przednim kole czy został oryginał? Heist Koziołka - Koziołek - 02-27-2019 Mocowanie wycięli mi mechanicy na warsztacie w firmie. Doszlifowałem i dogiełłem oraz pomalowałem już sam. Niemniej zmieniam w tym sezonie stronę licznika bo się zorientowałem po roku posiadania, że mam blokadę kierownicy po lewej . Stąd wycieli mi nowy uchwyt i jest w trakcie dopieszczania. Co rozumiesz przez ślimak? O ten element do licznika na kole? Jeśli tak jest oryginalny. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |