Heist Grymaszka - Wersja do druku +- Forum heist.pl (http://heist.pl/forum) +-- Dział: Ogólne (http://heist.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Salon (http://heist.pl/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Heist Grymaszka (/showthread.php?tid=213) |
Heist Grymaszka - grymaszek - 10-14-2017 Witam, nareszcie się doczekałem, jest Heiścik . Motor kupiony w Lidor Poznań, ponad dwa tysiące nakręcone a i przy motorku dużo porobione:
- boczne mocowanie tablicy rejestracyjnej SMW z podświetleniem LED
- krótki customowy błotnik tylni
- krótki customowy błotnik przedni
- akcesoryjna lampa tylna
- wydech Kaliński
- taśma termiczna na wydechu
- kierownica Z-BAR
- białe manetki Biltwell
- czarne lewarki sprzęgła i hamulca
- malowane proszkowo czarne felgi
- port usb Kuryakyn
- skórzana sakwa boczna CCW
- czarne kierunkowskazy LED
- czarna lampa przednia
- chromowany korek wlewu paliwa Kuryakyn
- nakładki na wentyle (pociski)
Nie wiem czy właściciel jest na naszym forum ale chce mu podziękować za dobrą robotę a przede wszystkim za przystępną cenę.
RE: Heist Grymaszka - vect0r - 10-15-2017 Super! Fajnie, że kupiłeś... Bałem się, że dałeś spokój! Poproszę o osobne zdjęcia manetek, nakładek na wentyle, oraz kierunkowskazów. Maszyna piękna! Mogę zapytać o cenę? Pozdrawiam Vect0r. RE: Heist Grymaszka - grymaszek - 10-19-2017 Trochę się zeszło, ładna pogoda roboty dużo nawet motorem się nie można nacieszyć. Porobiłem parę zdjęć jak chciałeś. Cena to 9,500 a właścicielem był moim zdaniem Rolo Rocks z naszego forum. RE: Heist Grymaszka - vect0r - 10-20-2017 Cena faktycznie fajna. Manetki mi się podobają, choć na drugim zdjęciu nie wyglądają na białe :-) Nie sądziłem, że Roland sprzeda motocykl... Do listy modyfikacji dodaj jakieś zamieszanie z silnikiem. Coś czarował z odmą... RE: Heist Grymaszka - grymaszek - 02-20-2018 Jak to Ronin pisał ''co by tu jeszcze'' i tak od początku jak mam motor ta myśl do mnie powraca, więc trochę pogrzebałem. Schowałem przewody elektryczne do wewnątrz kierownicy, zmieniłem licznik i zlikwidowałem puszkę po herbacie ,która była pod bakiem. Dodaje parę zdjęć, jak było jest na górze a jak jest teraz tutaj RE: Heist Grymaszka - vect0r - 02-20-2018 Bardzo podoba mi się aku na wierzchu i nowy licznik. Nie podoba mi się asymetryczne położenie zegara. Ogólnie bardzo pozytywnie. Pozdrawiam! RE: Heist Grymaszka - grymaszek - 02-20-2018 Pod zegar akurat pasuje uchwyt, tak asymetrycznie, a z drugiej strony to bym z linką nie doszedł, przeszkadza lampa. Akumulator to w sumie chwilowo na wierzchu, przez zimę jest ciągle podładowywany ale może zostawię. RE: Heist Grymaszka - ravestation - 02-22-2018 wrzuć fotkę całego sprzętu pytanie w kwestii licznika - widzę, że ma wbudowane wskazania luzu, migaczy oraz świtała - rozumiem, że odpinając kabelki od tych, które są seryjnie podpinasz pod ten licznik i działa ? Ciekawe rozwiązanie, bo ta dyskoteka w serii nie wygląda fajnie. RE: Heist Grymaszka - grymaszek - 02-22-2018 musiałem go rozłożyć żeby dolutować jeden kabelek masowy do N, rozłożenie ułatwiło też ''nakręcenie'' aktualnego przebiegu a reszta pasuje Heist Grymaszka - ravestation - 06-28-2018 Grymaszku, mam małe pytanie, kupiłem manetki Biltwell, ten sam model co Twój (tylko czarne i z „uchem”). Są one o ok 2 cm krótsze od seryjnych. Widzę że u Ciebie manetka nie zakrywa rollgazu tak jak i u mnie, nie zastanawiałeś się, by obciąć o te 2 cm roll gaz od zew strony? Ja chyba będę musiał, bo wygląda to słabo... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |