Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
Tak jak w temacie szukam miększych sprężyn do swojego Heista, bo obecne sprężyny przystosowane są do 150kg obciążenia a ja nawet nie ważę połowy z tego. Macie może jakieś sugestie gdzie mógłbym zacząć poszukiwania takich sprężyn?
Liczba postów: 660
Liczba wątków: 96
Reputacja:
7
Miejscowość: Polska
Serwus!
Jedyne, które widziałem to te:
http://shop.233motorsports.com/233-Custo...333009.htm
Pozdrawiam
Vect0r.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Reputacja:
7
Pneumatyka brzmi obiecująco, ale obawiam się, że efekt wizualny będzie nieco gorszy niż przy sprężynach. Masz może jakieś zdjęcie po zamontowaniu?
Pozdrawiam
Vect0r.
Heist 125 ccm wydech Frameline, sakwa boczna, kierownica Window, korek wlewu Drag Specialites
Reputacja:
7
Ojoj... Miałem rację :-)
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Jaworzno
Jest różnica twardości pomiędzy sprężynami 4,3 i 2 calowymi?
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
08-31-2016, 11:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-31-2016, 11:23 PM przez CLEVELAND POLSKA.)
Witam
w temacie sprężyn... możemy dostarczyć sprężyny pod konkretną wagę użytkownika, dodatkowo będą to sprężyny o przeciwnych zwojach, co znacząco poprawia stabilność siedzenia i zapobiega jego "bujaniu"...
Ostatnie kilkanaście miesięcy wiele nas nauczyło - cały czas jesteśmy w kontakcie z producentem i właścicielem marki w USA, by kolejne produkowane modele były coraz lepsze.